Dana White talar ut om Conor McGregor – efter gripandet

✔ Misstänkt för sexbrott - då erbjuder UFC-chefen hjälp och rådgivning ✔ "Han kan ringa mig"

Den irländske UFC-superstjärnan Conor McGregor anklagas återigen för sexualbrott. Igår greps han mitt under lyxsemestern på den franska ön Korsika, misstänkt för sexuella trakasserier och blottning.

McGregor släpptes senare efter polisförhör och “förnekar starkt” anklagelserna, enligt en representant.


LÄS MER: Conor McGregor i ny jätteskandal – gripen utomlands!

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor försatt på fri fot – bryter tystnaden


Nu har UFC-bossen Dana White uttalat sig i ärendet. White menar att han inte vet tillräckligt om situationen – men erbjuder sin hjälp till McGregor ifall han skulle behöva den.

– Oavsett om du är pensionerad eller inte så kan du hamna i trubbel. jag vet inte tillräckligt om Conor-situationen, jag vet inte. Jag vet vad du har läst och jag har läst detsamma. Conor är pensionerad och jag har inte pratat med honom. Jag är säker på att han inte behöver det, men om han behöver min hjälp eller mina råd så kan han ringa mig, säger Dana White på presskonferensen efter nattens UFC-gala.

“Försvarar inte Conor McGregor överhuvudtaget”

Vidare förklarar White hur pass stor McGregor är, och hur det ofta kan leda till galenskaper.

– Man förstår inte hur stor den här grabben är innan man går ut med honom, säger White och fortsätter:

– Jag försvarar inte Conor överhuvudtaget. jag vet inte tillräckligt mycket om hans situation för att ens prata om det. Men jag vet att jag har gått ut med honom bland allmänheten och att det är helt jävla galet.


SE ÄVEN: Conor McGregor bevisar att han INTE är officiellt pensionerad


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara