UFC-bossens vändning – synar Conor McGregors bluff

✅ Planerar möte med superstjärnan

När den irländske megastjärnan Conor McGregor gick ut med att han lägger ner MMA-karriären, så lät det först som att UFC:s vd Dana White trodde på honom. White sa bland att det var ett logiskt beslut med tanke på McGregors framgångar utanför buren och menade att han själv skulle ha gjort detsamma i den sitsen.


LÄS MER: Chockbeskedet: Conor McGregor går i pension!

LÄS OCKSÅ: Dana White reagerar på Conor McGregors oväntade pension


Nu medger UFC-bossen dock att det sannolikt rör sig om ett förhandlingstrick från McGregors sida.

– Nej, jag tror inte på honom. Jag tror att det finns lite saker som Conor McGregor vill ha. Jag tror att han vill träffa mig face-to-face och vi kommer nog göra det inom de närmsta veckorna, så att vi kan lösa det här, säger Dana White i en intervju i det nya sportsegmentet “Game On!” på Las Vegas Channel 8 (via UFC.com).

“Conor McGregor är låst över det här med ägarandelar i UFC”

Reportern: Handlar det om pengar och respekt?

– Nja, jag menar – vem blir respekterad mer än Conor McGregor? Kom igen! Han har aldrig fått annat än respekt från mig och han har en hel del pengar också. Han är låst över det här med att han vill få ägarandelar i UFC och det är bara … jag menar, tittar du på basket – Michael Jordan ägde inte en del av ligan och listan kan göras lång. Är Conor McGregor väldigt värdefull för sporten och varumärket? Absolut. Andelar blir klurigt, men jag tror det finns andra sätt för oss att göra honom nöjd.


RELATERAT: Teorin: Därför gick McGregor i pension


Kolla in hela intervjun i videon nedan!

Tror ni vi får se Conor McGregor tillbaka i UFC?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...