Dana White reagerar på Conor McGregors oväntade pension

✅ UFC-bossen: "Har varit så rolig att se på"

Många är osäkra om superstjärnan Conor McGregor verkligen var seriös med sitt otippade pensionsbesked.


LÄS MER: Conor McGregor går i pension!


Det har ju trots allt hänt förr.

Någon som tar det hela på allvar är dock UFC-bossen Dana White, som menar att beslutet är “helt logiskt” och önskar irländaren all lycka med sina framtida åtaganden.

– Han har pengarna för att hänga handskarna på hyllan, och hans whiskey går riktigt bra. Det här är helt logiskt. Om jag var han hade jag gjort detsamma. Han går i pension från MMA-karriären, men han kommer inte sluta jobba. Whiskyn kommer hålla honom sysselsatt och jag är säker på att han har andra saker som han jobbar med också. Han har varit så rolig att se på. Han har skördat fantastiska framgångar i den här sporten. Jag är så glad för hans skull och jag ser fram emot att se honom lika framgångsrik utanför oktogonen som han var inne i den, säger Dana White om Conor McGregor (via Twitter).

Förhandlade om match i juli

Innan pensionsbeskedet lät det som att McGregor var på väg mot en ny fight i juli. Men som sportens största stjärna någonsin har “The Notorious” givetvis större krav än andra – vilket ibland kan leda till maktspel mellan honom och UFC.

Det återstår att se om parterna trots allt kan komma överens om ett nytt kontrakt, eller om vi helt enkelt har fått se det sista av Conor McGregor som MMA-fighter.

lönerna

Foto via Instagram/@thenotorious


RELATERAT: Det här sa Conor McGregor – bara timmar innan pensionsbeskedet


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara