Dana White: “Conor McGregor vill slåss två gånger i år”

Det verkar som att Conor McGregors fans kan andas ut en smula. Enligt UFCs president Dana White har "The Notorious" uppgett att han vill slåss två gånger i år, något som slår hål på ryktena om en pension för irländaren.

Conor McGregor är ständigt på tapeten men ännu har ingen ny match bokats för “The Notorious”.

Den irländska lättviktsmästaren sade att han skulle ta en paus från all tävlan i samband med sin flickväns graviditet men nu när hans son Conor Jack McGregor Jr. är född så väntar fansen med spänd förväntan.

En av de potentiella matcherna är en boxningsmatch mot Floyd Mayweather Jr. men trots att matchen såg ut att färdigställas har UFCs president Dana White uppgett att det ser mörkt ut för superfighten.

Det är även White som i en nyligen gjord intervju avslöjade att McGregor var redo och ville slåss två gånger i år:

“Conor wants to fight,” sade White i en intervju med ESPN. “Conor wants to fight Floyd, Conor wants to fight twice this year, so we’ll just have to see how this thing plays out.”

Du kan se hela segmentet med White i videon ovanför.

 

Vilka två matcher hade du velat se med McGregor i år?

 

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • Petter van der Zwan
    11 May 2017 at 11:12

    Conor har blivit lite som mma:s kungahus. Inga nyheter är också nyheter.

  • Svara