Dana White: “Cyborg” vs. Holm är på väg att färdigställas

Enligt UFCs president Dana White så är en match mellan den regerande fjäderviktsmästarinnan Cristiane "Cyborg" Justino och den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm på väg att färdigställas.

Efter UFC 216 pratade organisationens president Dana White med den samlade presskåren och luftade bland annat sina tankar kring kvällens matcher och vad som väntar de deltagande atleterna framöver.

“Jag tror vi får till det”

White svarade även på ett antal frågor från MMA-journalister och gav en uppdatering på en efterlängtad match i fjäderviktsklassen: divisionsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino vs. Holly Holm:

“Yeah, I think we’ll get it done.” sade White under presskonferensen

#CyborgVHolm #UFC219 Dec 30

A post shared by CRIS CYBORG 🇧🇷★ #ufc219 (@criscyborg) on

“Cyborg” har pressat på för UFC 219

När White blev tillfrågad om de siktar på UFC 219 den 3o december, det datum som “Cyborg” fortsätter att referera till, så svarade White:

“We’ll see what happens. It’s not done yet. I can never predict what’s going to happen but I think we will get it done soon.

UFC 219 kommer att köras i Las Vegas den 30 december och kommer bland annat att bjuda på Carlos Condits comeback och en spännande bantamviktsmatch i form av #1-rankade Dominick Cruz vs. #3-rankade Jimmie Rivera.

Matchen mellan “Cyborg” och Holm har tidigare varit på tapeten men brasilianskan tweetade nyligen och sade att förhandlingarna stoppats efter att hon fått ett skambud.

Nu ser det dock ut som att saker kan komma att röra sig i riktningen “Cyborg” vs. Holm igen.

I videon ovan du höra hela Whites intervju efter UFC 216.

 

Ta del av matchkortet inför UFC 219!

Vill du se “Cyborg” vs. Holm?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 219

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara