Dana White delar positiva nyheter om Nick Diaz: “Ser lovande ut!”

✔ White var tveksam från början - men ändrar nu sin ton

Det ser ut som att vi kommer få se Nick Diaz tillbaka i UFC innan året är slut.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Fanfavoriten har inte tävlat sedan 2015 då han förlorade ett domslut mot före detta mästaren Anderson Silva. Matchen kom senare att ogiltigförklaras efter att båda testat positivt. Silva för steroider och Diaz för cannabis.

Sedan dess har det florerat rykten om Diaz comeback, men saker har aldrig materialiserats. Istället kom han att stängas av i fem år av Nevada State Athletic Commission efter att ha testat positivt för cannabis en tredje gång.

Diaz fick senare straffet sänkt till arton månader men kom sedan att bli avstängd för att ytterligare ett övertramp. Denna gång för att han inte meddelat var han befunnit sig, något som aktiva fighters är tvungna att göra. Detta till trots så har Diaz varit allt annat än aktiv sedan matchen mot “The Spider” Silva.

De senaste månaderna har dock Diaz, storebror till Nate Diaz, sagt att han tänker göra sin comeback. Det är dock något som möts med stor skepsis, inte minst från UFC-chefen Dana White.

Nu har dock White ändrat sin ton.

— Jag var inte särskilt taggad inför det, sade White om Diaz retur till UFC. Jag trodde inte att det skulle hända, men nu ser det ut som det kommer att göra det. Det ser ut som att Nick Diaz kommer att slåss i år. 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nick Diaz (@nickdiaz209)


HETAST JUST NU


Vem kommer Diaz möta i sin UFC-comeback?

Dana White har varit öppen med skepsis kontra Diaz och sade bland annat att han inte såg någon glöd kvar hos 37-åringen. UFC-chefen pekade också på den tid som Diaz varit borta och hur mycket sporten utvecklats sedan dess.

Att Diaz får rätt motståndare är högst relevant och det har spekulerats fritt kring möjliga fighters som Diaz kan möta i hans retur till buren. En av dem som kastade sitt namn i hatten var UFC-svensken Khamzat Chimaev. Diaz team sköt dock ned planerna om att möta Khamzat.

UFC-chefen berättar att Diaz fortfarande inte har någon motståndare men att det är på gång. White förväntar sig att Diaz slåss någon gång under 2021, med största sannolikhet i slutet av året.

— Matchmäklarna har pratat med honom men jag vet inte var vi är (i förhandlingarna) men det ser lovande ut.

Just nu hjälper Nick sin yngre bror att förbereda sig inför helgens match mot Leon Edwards

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteNick DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara