Dana White får nytt miljonbud – för att låta Georges St-Pierre göra boxningsdebut!

✔ Är detta tillräckligt för att UFC ska ändra sig? ✔ Kontraktet är klart!

Trillers delägare Ryan Kavanaugh har gett UFC-chefen Dana White ett nytt erbjudande för att han ska ge ett godkännande till att låta Georges St-Pierre möta Oscar De La Hoya i en boxningsmatch.

De La Hoya har annonserat att han tänker återvända till boxningsringen och har planer på att gå en match den 3 juli. Tanken är att han ska göra sin retur på huvudkortet under ett Triller PPV-event.

Det är ännu inte bekräftat vem han ska möta men enligt uppgifter har både St-Pierre och De La Hoya gått med på att möta varandra. Men på grund av att St-Pierre är under kontrakt med UFC har White valt att blockera fajten.

Nyhetssidan MMAjunkie bekräftade att förhandlingarna har ägt rum och att St-Pierre var De La Hoyas motståndare för sin återkomst. UFC ville inte ge St-Pierre tillstånd att gå matchen och han behöver ett godkännande från organisationen för att kunna tävla i andra arrangemang.


HETAST JUST NU


Georges St-Pierre vs Oscar De La Hoya

Kavanaugh vill inte ge upp och har gått ut med ett nytt bud till White i hopp om att han ska låta GSP möta De La Hoya. Enligt Kavanaugh är även allt klart gällande kontraktet för matchen och det enda som saknas är ett godkännande från UFC.

På sociala medier gick han ut med ett förslag och väljer att donera miljonbelopp till välgörenhet ifall GSP vs De La Hoya blir av!

– Dana White, låt Georges St-Pierre fajtas! Kontraktet är klart och väntar bara på ditt medgivande. Jag kommer donera 250.000 dollar (ca. 2,1 miljoner kronor) till en välgörenhet som du får välja. Det enda som krävs är att du säger “OK”.

– Låt oss göra något betydande och skänka 250.000 dollar till de som är i nöd. Vi behöver bara att Dana White säger ja! #LetGSPfight

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ryan Kavanaugh (@ryankavanaughofficial)

UFC valde nyligen att låta Ben Askren gå en boxningsmatch mot Jake Paul på en Triller-gala. Askren är fortfarande under kontrakt med organisationen likt GSP.

White har inte kommenterat varför han väljer att hantera denna situation annorlunda. Nu återstår det att se vad han väljer att göra!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Georges St. PierreNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...