Här fegar UFC-bossen ur – i sin egen realityshow: “Första gången”

✅ Dana White ger upp - efter flera timmar ✅ "Låter mig inte göra det - helt galet"

Det gick inte riktigt som planerat för UFC:s vd Dana White, i det senaste avsnittet av hans egen realityshow och talangscout-serie Dana White: Lookin’ For a Fight. När White besökte Honolulu, Hawaii med vännerna Matt Serra och Din Thomas vågade han nämligen inte genomföra utmaningen som stod på schemat.

Uppgiften? Att hoppa ner i vattnet från en klippa.

Det tog White flera timmar av velande, innan han till slut bestämde sig för att ge upp. Under tiden sågs flera barn hoppa ner med spektakulära volter utan bekymmer. Thomas deltog dessutom i utmaningen – trots att han inte ens kan simma.

– Jag kan inte begripa att min hjärna inte tänker låta mig göra det här, det är helt jävla galet, säger en uppgiven Dana White i programmet, medan han står uppe på klippan.

– Jag tror det här är första gången vi gör något där jag måste ge upp, fortsätter han.

Så här mörkt hann det bli innan Dana White – efter flera timmars velande – bestämde sig för att ge upp. Foto: Skärmdumpar från YouTube/UFC

Dana White: “Fick se ut som en fegis”

Trots att han hejades på av Serra och Thomas, samt UFC-fightern Rachael Ostovich som också var på plats – så bestämmde sig White alltså för att gå ner från klippan utan att hoppa.

– Då fick jag göra min “walk of shame”. Jag fick bita i det sura äpplet, se ut som en fegis, gå tillbaka, sätta mig i bilen och åka hem, säger White efteråt.

Detta gav i synnerhet Serra ett gott skratt.

– Det är ungefär som om en fighter kliver in i oktogonen, men sedan hoppar ut över buren. Så det är inget positivt alls med detta, det här är tufft. Det enda positiva jag tar med mig från det här är att Dana tar förlusten som en mästare, skämtar Matt Serra.

I avsnittet ser vi sedan trion besöka den lokala MMA-galan Trinity Kings 8, där den obesegrade talangen Alex Munoz värvas till UFC efter en vinst över Troy Lamson. Munhoz gör härnäst sin UFC-debut mot Luis Pena – även känd som “Violent Bob Ross” – på UFC Norfolk den 29 februari.

Hela avsnittet av senaste Dana White: Lookin’ For a Fight går att se i videospelaren nedan (via YouTube):


RELATERAT: UFC-bossens nya besked – om “The Maulers” MMA-framtid


 

Kategorier
Dana White: Lookin' for a FightSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara