Dana White: “Floyd Mayweather är galen – Vill fortfarande slåss i UFC”

Kan vi komma att få se Floyd Mayweather i buren? Enligt Joe Rogan så pågår det seriösa samtal mellan honom och UFCs president.

UFCs president Dana White är just nu i samtal med Floyd Mayweather om en potentiell match i UFC, det kunde kommentatorn Joe Rogan avslöja igår.


Läs mer: McGregor vs. Pacquiao? White tänker isåfall stämma “Pac Man”


Knockade McGregor i tionde

Den 26 augusti överbryggades två världar då UFCs lättviktsmästare Conor McGregor och boxningslegenden Mayweather möttes i en boxningsmatch som kom att bli en av historiens mest uppmärksammade och lukrativa möten.

Mayweather lyckades knocka irländaren i tionde ronden men trots att han pensionerade sig efteråt så kommer det nu ytterligare rapporter om att “Money” Mayweather är intresserad av att göra sin MMA-debut.

Det är UFC-kommentatorn Rogan som i sin podcast berättar vad White avslöjat till honom:

“Dana told me that Floyd wants to make a deal in the UFC, like legitimately.” sade Rogan.Obesegrad med femtio raka vinster

Mayweather är en av boxningsvärldens absoluta giganter med femtio raka vinster över namn som Manny Pacquiao och Oscar De La Hoya.

Skulle “Money” Mayweather ta sig till buren så kommer han dock att vara i kraftigt underläge då risken att bli nedtagen kommer att vara mer än överhängande.

Frågan är dock om UFC har råd att betala en superstjärna som Mayweather. En sak är säker, om Mayweather kommer att tävla i UFC så kommer det inte att bli billigt.

 

Vill du se Mayweather i buren?

 

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...