Dana White förbannad på Conor McGregor: ”Väldigt fult gjort!”

✔ White: McGregor bröt mot manskoden!

UFC-chefen Dana White är upprörd och besviken på den före detta dubbelmästaren Conor McGregor. Anledningen är att “The Notorious” McGregor valde att offentliggöra privata meddelanden mellan dem.

 – Alla här vet, till och med tjejerna. Det [strider mot] manskoder och något man inte gör. Det är en av de smutsigaste sakerna som man kan göra.

McGregor ville med meddelandena visa att han varit villig att återvända till oktagonen. Bland de matcher som diskuterades mellan McGregor och UFC-chefen var en match mellan honom och Diego Sanchez, vinnaren av The Ultimate Fighter 1.


Relaterat


Dana White vill inte se McGregor vs. Sanchez

Under presskonferensen inför UFC 253 så slog White ned idéen om McGregor vs Sanchez. Han argumenterade bland annat att de kunde förlora sin licens om de bokade den matchen.

 – Vi pratade om Diego Sanchez, avslöjade White. Men när du är den andra- eller tredjerankade killen i världen och du säger till mig att du vill slåss men att det är mot den orankade 39-årige Sanchez i en huvudmatch i Los Angeles – [då blir svaret] nej!

Sanchez var i buren i helgen då han tog sig an Jake Matthews på kvällens underkort. Efter att ha blivit dominerad och blodig så kom domarna att slutligen ge vinsten till Matthews via enhälligt domslut.

Kategorier
Conor McGregorDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara