UFC-chefen Dana White fortsätter att hota: “Sätt på streamen – åk fast!”

✔ Övervakar hus och lyssnar på telefonkonversationer!

UFC-chefen Dana White har tidigare gått ut med uttalanden där han hotar alla som sysslar med illegal streaming. Nu säger White att han med hjälp av federala myndigheter kommer sätta stopp för dem – inför UFC 257!

Det hela började med att White på sociala medier hotade en Instagram-användare som hade kommenterat att han tänkt streama UFC-galor illegalt.

UFC-chefen hotade personen och kommenterade att han tänkte sätta dit honom. White sa sedan att han ser fram emot tårar och böner från alla han fångar.


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


Bara två dagar innan UFC 257 säger nu White att de har hittat åtminstone en av de skyldiga.

– Vi har hittat en. Vi har honom och vi övervakar honom just nu! Allt som krävs är att han sätter på streamen på lördag och så åker han fast. Jag kan inte vänta! Sätt på streamen på lördag och se vad som händer!

I en ny intervju med BT Sport beskriver White hur det gått till när de försökt hitta personer som streamar deras tjänster.

– När jag gick ut med mitt första uttalande så började flera personer att håna mig. Så jag gick igenom alla kommentarer och valde vem jag ville sätta fast. Gissa vad? Vi har honom!

– Vi övervakar hans hus och lyssnar på hans telefonkonversationer. Går han ut med streamen på lördag så åker han dit.


HETAST JUST NU


UFC vill göra ett exempel

En högt uppsatt UFC-anställd har kommenterat till MMA Junkie att organisationen har arbetat tillsammans med federala myndigheter för att fånga personer som sätter upp illegala streams.

Vidare framkommer det att UFC tänker göra ett exempel av en specifik person som de övervakar.

Enligt en ny antipirat-lag, som nyligen godkänts av USAs kongress, riskerar alla som bryter emot “Protecting Lawful Streaming Act” att få upp till tio års fängelse vid upprepade brott. White är mer än redo att använda sig av denna nya lag!

– Om han lägger ut länken till allmänheten på lördag så kommer vi att arrestera honom. Jag kommer se till att han blir åtalad och det kommer inte bli trevligt. Jag kommer inte ge honom någon typ av barmhärtighet.


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Dana WhiteNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...