Dana White fortsätter hota illegala UFC-streamers: “Ni kommer gråta!”

✔ Vill rädda folk från lurendrejare

UFC-chefen Dana White menar allvar när han säger att han kommer jaga folk som streamar hans galor utan att betala

White gick nyligen ut med en argsint varning till en person som kommenterat att han tänker streama UFC 257 illegalt. UFC-chefen sade att han ser fram emot att fånga honom och att han har en överraskning till alla nätpirater!

Många ifrågasatte White och hånade hans uttalanden, men han är själv fast besluten om att fortsätta sin jakt.

 – Vi har varit en av de som arbetat förebyggande mot piratkopiering, sa White i en intervju med The Mac Life. Jag älskar hur coola och tuffa dessa killar agerar på sociala medier. Låt mig berätta: vi har fångat många människor och vad gör de då? De gråter. De gråter och ber om att inte åtalas.

– Vi har precis övervunnit ett stort hinder i piratvärlden och vi kommer att fånga några av dessa killar i år. Jag ser fram emot deras gråt och tiggande.Vi får se hur tuffa de är när de åker fast.


RELATERAT


Dana White: De är lurendrejare och skräpbrottslingar

På Whites sociala medier ser man ofta folk som erbjuder gratisalternativ för att titta på UFC. White säger att några av dem är ute efter att lura folk på pengar.

 – Om du besöker min Instagram och går igenom alla kommentarer så finns killar som skriver: “Skicka mig ett meddelande om du vill se matchen i helgen.” Han stjäl folks information, sa White. Han tar pengar från din bank och debiterar ditt kreditkort. Dessa killar är jävla skräpbrottslingar.

Enligt White så kommer nätpirater alltid att existera men han tänker göra sitt bästa för att begränsa deras framfart. Han är bara glad om han får chansen att fånga några av dem.

 – De kommer aldrig att försvinna, sa White. De kommer att vara där ute och vi försöker faktiskt inte att bli av med alla. Jag vill bara fånga några. Det är allt jag vill. Du kan inte stänga ner allting. Piratindustrin kommer att fortsätta för evigt. Låt mig bara fånga några och se vad som händer.

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...