Dana White fortsätter hota illegala UFC-streamers: “Ni kommer gråta!”

✔ Vill rädda folk från folk som luras

UFC-chefen Dana White menar allvar när han säger att han kommer jaga folk som streamar hans galor utan att betala

White gick nyligen ut med en argsint varning till en person som kommenterat att han tänker streama UFC 257 illegalt. UFC-chefen sade att han ser fram emot att fånga honom och att han har en överraskning till alla nätpirater!

Många ifrågasatte White och hånade hans uttalanden, men han är själv fast besluten om att fortsätta sin jakt.

 – Vi har varit en av de som arbetat förebyggande mot piratkopiering, sa White i en intervju med The Mac Life. Jag älskar hur coola och tuffa dessa killar agerar på sociala medier. Låt mig berätta: vi har fångat många människor och vad gör de då? De gråter. De gråter och ber om att inte åtalas.

 – Vi har precis övervunnit ett stort hinder i piratvärlden och vi kommer att fånga några av dessa killar i år. Jag ser fram emot deras gråt och tiggande. Vi får se hur tuffa de är när de åker fast.

 

 

 

 


RELATERAT


Dana White: De är lurendrejare och skräpbrottslingar

På Whites sociala medier ser man ofta folk som erbjuder gratisalternativ för att titta på UFC. White säger att några av dem är ute efter att lura folk på pengar.

 – Om du besöker min Instagram och går igenom alla kommentarer så finns killar som skriver: “Skicka mig ett meddelande om du vill se matchen i helgen.” Han stjäl folks information, sa White. Han tar pengar från din bank och debiterar ditt kreditkort. Dessa killar är jävla skräpbrottslingar.

Enligt White så kommer nätpirater alltid att existera men han tänker göra sitt bästa för att begränsa deras framfart. Han är bara glad om han får chansen att fånga några av dem.

 – De kommer aldrig att försvinna, sa White. De kommer att vara där ute och vi försöker faktiskt inte att bli av med alla. Jag vill bara fånga några. Det är allt jag vill. Du kan inte stänga ner allting. Piratindustrin kommer att fortsätta för evigt. Låt mig bara fånga några och se vad som händer.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara