Dana White ger ett klart besked om Mike Goldberg inför 2017

MMAnytt.se kunde igår rapportera att det kommit indikationer på att UFC 207 blir kommentator Mike Goldbergs sista gala. Nu har UFCs president Dana White bekräftat uppgifterna.

UFCs president Dana White har haft ett långt möte med pressen inför UFC 207 och uttalat sig om en hel del intressanta saker. Bland annat kunde han bekräfta att MMA-kommentatorn och UFC-veteranen Mike Goldberg inte kommer att vara del av organisationen i 2017.

Det hade vida ryktats om hans avgång men nu vet vi att 30 december definitivt blir sista gången som vi hör “Goldie” uttala några fraser som fans har kommit att älska under åren. Goldberg har arbetat inom organisationen sedan 1997 och har suttit vid Joe Rogans sida under många viktiga matcher under åren.

Goldberg har inte uttalat sig om framtiden men White sade att det redan finns en ersättare klar för “Goldie”. Vem det är kommer säkerligen annonseras ut inom kort.

 

It’s all over – JUST. LIKE. THAT!

*

Vilket är ditt favorittillfälle med “Goldie”?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
8 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  29 December 2016 at 10:26

  På TFATK så snackade de om någon som ryktats bli en ersättare
  Tror de va Chael som “råkade” annonsera det.

  Kommer sakna Goldie, legend och en del av UFC.

 • Erik Hellborg
  29 December 2016 at 10:54

  Tråkigt men med rätt ersättare blir det säkert bra.

  Goldberg = Legend

 • Frantic
  29 December 2016 at 10:58
 • Larsson
  29 December 2016 at 03:41

  Går mot strömmen och säger att det var på tiden att han får gå. Såg han däremot när han var på galan som var i sthlm 2013, så gick fram och tog en bild med honom. Han skakade hand och var väldigt trevlig :)

  • Barbafet
   29 December 2016 at 09:05

   Håller med. Verkar trevlig, men som kommentator kan han verkligen göra riktiga bottennapp… även om han så att säga hör till en riktig ufc gala…

 • Headown
  29 December 2016 at 11:59

  Jag måste nog säga alla hans “grodor” genom åren är mina favoriter. In med Ranallo eller “The voice” och sätt bredvid Rogan. Rutten hade vart underbart, men han och Rogan kommenterar rätt lika, så risken är att det blir lite som “kaka på kaka” tyvärr. Hade annars varit min absoluta favoritkombination att höra kommentera matcherna. Det ska bli intressant att se vem som ersätter “R2-D2” Goldberg.

 • Vaettra
  30 December 2016 at 10:02

  BUT WHY?

 • DrPhil
  30 December 2016 at 03:36

  Nya duon blir Rogan och Lesnar.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...