Dana White har dåligt samvete över Anderson Silva: “Ett stort misstag”

✔ "Om ni visste - så skulle ni skita på er!"

UFC-chefen Dana White har dåligt samvete för att han lät ex-mästaren Anderson Silva kliva in i buren igen. “The Spider” Anderson förlorade via TKO i fjärde ronden mot Uriah Hall och har nu endast en vinst på nio matcher.

Trots att matchen blev marknadsförd som Silvas sista match så har han själv varit vacklande i sina svar. Trots att det med största sannolikhet är hans sista match i UFC så lämnar Anderson Silva dörren öppen för fler MMA-matcher.

 – Idag är den sista dagen och jag är väldigt glad att vara här och göra min sista show för mina fans i UFC och för UFC-familjen, sa Silva i intervjun efter helgens match.

Såhär lät det gällande framtiden i andra organisationer.

 – Jag vet inte, först går jag hem och jag pratar om allt med mitt team och ser vad som händer. Det är svårt att säga att det här är min sista match för alltid. Det här är min luft, det här är vad jag gjort under hela mitt liv och med hela mitt hjärta. Så vi får se.


Relaterat


Dana White om Anderson Silva: “Ett stort misstag”

En som dock inte var tveksam var UFC-chefen White. Han var ångerfull när han kommenterade Silvas match och vill se brasilianaren lägga handskarna på hyllan.

 – Jag gjorde ett stort misstag och jag borde inte ha låtit honom slåss ikväll. Han är en legend i den här sporten och han är en legend i detta företag, men jag gjorde något jag inte borde. Jag visste att jag hade rätt och ikväll bevisade att jag det. Anderson Silva borde aldrig slåss igen.

– Jag har inte gjort annat än att vara snäll mot Anderson Silva. Ikväll mår jag inte bra för att jag lät Anderson Silva slåss denna sista match. Vi har endast behandlat Anderson Silva med respekt och om ni visste vad Anderson Silva får betalt för att slåss så skulle ni skita på er.

– Jag försöker inte hindra honom från att göra någonting. Han är en vuxen man, han kan göra vad han vill och han har en match kvar hos oss. Jag låter honom aldrig slåss här igen. Jag vill att han ska gå i pension och jag hoppas att han går hem till sin familj och säger samma sak.

Kategorier
Anderson SilvaDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara