Dana Whites hårda ord om Conor McGregor vs Manny Pacquiao

✔ Conor McGregor ryktas gå ytterligare en supermatch ✔ UFC-chefen säger sitt

UFC-chefen Dana White har föga intresse för en boxningsmatch mellan Conor McGregor och Manny Pacquiao.

Ryktena om McGregor vs Pacquiao har cirkulerat under en längre tid men det hela fick sig en rejäl uppsving efter att McGregor skrivit “jag accepterar” på sin Twitter – på filippinska.

Inlägget är INTE detsamma som White påstod handlade om McGregor och den svenska UFC-stjärnan Khamzat Chimaev. 


Relaterat till McGregor, Pacquiao och boxning:


Conor McGregor vs Manny Pacquiao?

McGregor och Pacquiao är båda under Paradigm Sport Management, något som underlättar att färdigställa en match mellan dem.

Enligt egen utsago så är McGregor pensionerad ifrån MMA, något som även UFC-chefen White bekräftat. När White fick chansen att istället kommentera ryktena om McGregors boxningsmatch så spädde han inte på orden.

 – Jag bryr mig inte alls om den skiten!

White spelade en avgörande roll när McGregor gjorde sin boxningsdebut mot Floyd Mayweather Jr. den 27 augusti 2017.

Supermatchen kom att bli en lukrativ affär för alla inblandade och sedan dess har det pratats om McGregors framtid inom boxning. Trots att både McGregor och Mayweather växlat ord på sociala medier så verkar McGregor satt sikte på filippinaren istället.

Boxningsmatchen är dock långt ifrån den enda match som McGregor “accepterat” sedan sin TKO-vinst över Donald Cerrone. Enligt White så är irländaren frustrerad över den rådande situationen och att det skulle vara bättre för honom att bara vänta.

Med Khabib Nurmagomedov klar för en titelmatch mot Justin Gaethje så skulle det kunna öppna upp för ännu en titelchans för McGregor. Frågan är dock om McGregor är mer intresserad av boxning eller MMA framöver.

 

Vill du se McGregor boxas igen?

 

Kategorier
Conor McGregorDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...