Dana White hoppas “pundaren” Oscar De La Hoya blir våldsamt knockad!

✔ VIDEO: White hånar boxningslegendaren inför stormatchen! ✔ Tar upp De La Hoyas drogmissbruk: "Kokain, tequila och all annan skit"

UFC-chefen Dana White och boxningslegendaren Oscar De La Hoya var en gång goda vänner, men den tiden är minst sagt förbi.

De La Hoya håller just nu på att förbereda sig inför en boxningsmatch mot före detta UFC-mästaren Vitor Belfort. Mötet kommer agera huvudmatch under en Triller-gala i Los Angeles och kommer att gå av stapeln den elfte september.

Med tanke på deras infekterade relation hade man kunnat gissa vad White tycker om De La Hoyas match. Men för att vara på den säkra sidan så gjorde White det klart och tydligt vad han tycker, och hur han hoppas att matchen slutar!

 — Jag hoppas att Vitor knockar den där pundaren, sade White på The Pat McAfee Show. Brutalt också, [jag hoppas] han knockar honom brutalt!

Uttalandet är bara en i raden av många illasinnade kommentarer som White och De La Hoya haft om varandra under de senaste åren. Men trots att White föraktar De La Hoya så kan han inte förneka att den forne världsmästaren är en talang utan dess like.

 — Även jag inte tål den där skitstöveln så är De La Hoya faktiskt riktigt bra, sade White. På den tiden när jag och De La Hoya var vänner så var jag faktiskt med under hans träningsläger. Endast hans jabb kan knocka folk. Under sina glansdagar var De La Hoya riktigt bra. Det här är en äkta match mellan två riktigt bra killar. Jag tror att Vitor har styrkan att knocka honom, men De La Hoya är inget skämt han heller.HETAST JUST NU


Dana White hoppas Vitor Belfort vinner via KO

48-åriga De La Hoya har inte tävlat sedan december 2008 då han besegrades av Manny Pacquiao. Belfort kommer i sin tur att gå sin andra proffsmatch i boxning efter att ha tävlat inom MMA i långt över tjugo år.

Belforts första boxningsmatch var dock i april 2006, något som knappast kommer ha någon relevans när han kliver in i ringen på nytt. UFC-chefen backar sin före detta fighter och trots att han respekterar De La Hoyas tidigare bedrifter så hoppas han att boxarens dokumenterade drogmissbruk och vilda liv kommer att göra skillnad.

 — Förhoppningsvis så kommer all kokain, tequila—och all annan skit som killen tagit—att komma ikapp honom, sade White.

I Whites drömscenario kommer De La Hoya att inte kunna stå upp i slutet av matchen.

 — [Jag hoppas] Vitor landar ett slag på hans stora käft och knockar honom medvetslös.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...