Dana White i förhandlingar med Mayweather – men inte om Conor McGregor

✔ "Det finns ett intresse från båda sidor" ✔ Vem kommer Floyd Mayweather Jr. möta härnäst?

UFC-chefen Dana White och boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. är i förhandling om en framtida match – men Conor McGregor är inte del av diskussionen.

I en intervju med TMZ så avslöjar White att det finns ett stort intresse från båda parter om arbeta tillsammans igen. Vidare så säger UFC-chefen att ett framtida samarbete är “mycket möjligt.”

 – Floyd och jag har en dialog som går fram och tillbaka. Det finns ett intresse från båda sidor.

Det är föga förvånande efter Mayweather vs. McGregor drog in rekordsiffror. Boxningsmatchen gick av stapeln i augusti 2017 och slutade med en TKO-vinst för “Money” Mayweather i tionde ronden. Det uppmärksammade mötet kom att bli en lukrativt affär för alla inblandade.

Trots att Mayweather uttryckt ett intresse för en returmatch så skjuter White ned de planerna.

 – Nej, nej, nej. Jag vet att [Mayweather] skulle vilja möta Conor McGregor igen men jag vet inte ni har hört om detta, men Conor McGregor har pensionerat sig.


Relaterat


Dana White: McGregor är pensionerad!

McGregor utannonserade att han lämnade sporten i juni men nyheten kom att mötas med stor skepsis. Det är inte första gången som “The Notorious” tagit ett steg tillbaka för att sedan återvända.

White tar dock irländaren på orden och tar inte med McGregor i ekvationen när han ser till den kommande framtiden.

 – Jag tänker inte ens på [McGregor] när jag sköter mina affärer just nu. Conor är pensionerad. Så som det är just nu så är han pensionerad tills han säger något annat. Jag försöker inte fixa några matcher för Conor.

Vem Mayweather skulle möta om de kommer överens om en match lämnar White dock osagt.

 

Vem skulle du vilja se Mayweather möta?

 

Kategorier
Conor McGregorMayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara