Dana White: Jon Jones är klar för comeback – Möter Miocic eller Ngannou!

✔ UFC-chefen hyllar Jones: "Definitivt den bästa genom tiderna!" ✔ Hur kommer det gå för Jones i hans comeback? "Jag tror väldigt mycket på ringrost"

Den före detta mästaren Jon Jones är redo för sin efterlängtade retur till UFC och debut i tungviktsklassen!

“Bones” Jones (26-1 MMA, 20-1 UFC) har inte tävlat sedan februari 2020 då han försvarade sin lätt tungviktstitel mot Dominick Reyes. Det var en mycket jämn titelmatch som Jones vann med nöd och näppe och senare samma år kom han att lämna ifrån sig titeln. Jones meddelade att han ämnade att gå upp till tungviktsklassen men ännu har ingen match bokats in. Nu säger dock UFC-chefen Dana White att Jones är redo och endast inväntar en motståndare. Det står just nu och väger mellan två av tungviktsklassens absoluta toppnamn!

Jon Jones är redo att köra, sade White på The Jim Rome Show. Vi väntar bara på en motståndare. Det kommer antingen att bli Francis (Ngannou), beroende på hur lång tid hans knä kommer att ta för att återhämta sig, eller Stipe Miocic.

Jones har varit öppen med sitt missnöje med UFC och varit starkt kritisk av White. Enligt Jones är han rejält underbetald och han har sagt sig vara villig att lämna sporten om han inte får som han vill. Det verkar dock som att skiljaktigheterna mellan Jones och White har blivit bättre i takt med att “Bones” comeback närmar sig!

Det är väldigt intressant eftersom jag tror väldigt mycket på ringrost, sade White. Men trots alla negativa saker som man kan säga om Jon Jones och hans privatliv, och de saker som har hänt, så är han den bästa. Han är definitivt den bästa genom tiderna.

Nu återstår det att se om Jones möter tungviktsmästaren Francis Ngannou (17-3 MMA, 12-2 UFC) eller den forne mästaren Stipe Miocic (20-4 MMA, 14-4 UFC). Ngannou har sagt att han kan vara redo att återvända till buren redan i år men att han just nu fokuserar på att återhämta sig från sin knäoperation. Ngannou har även han grälat med UFC och han börjar dessutom närma sig slutet på sitt kontrakt. I sin senaste match besegrade han Ciryl Gane och försvarade sin UFC-titel för första gången.

Miocic har i sin tur inte tävlat sedan han förlorade bältet till Ngannou i mars 2021. Den forne mästaren Miocic har tävlat endast en gång per år under de senaste åren och har sagt sig vara öppen för att möta Jones. Det var tänkt att Miocic vs Jones skulle gå av stapeln i sommar men Miocic kom senare att meddela att han inte är redo förrän september!

 

Vill du se Jon Jones mot Ngannou eller Miocic?

 


HETAST JUST NU

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...