Dana White hotad med våld – här går UFC-stjärnan över gränsen!

✔ Stjärnan tappar det fullständigt: "Rakt på hans j*vla ...."

Justin Gaethje är en UFC-lättviktens absolut hetaste stjärnor, och har för tillfället tre raka vinster via knockout mot toppmotståndare i divisionen.

Nu tycker stjärnan att han förtjänar nästa titelchans mot Khabib Nurmagomedov. På senare tid har dock UFC-bossen Dana White varit tydlig med att han i stället vill se en returmatch mellan Khabib och världsstjärnan Conor McGregor härnäst – något som fått Gaethje att gå i taket.

Hotet – mot Dana White

Men frågan är om inte stjärnan nu tagit det hela för långt. I en nylig intervju med ESPN säger han nämligen att han kommer “slå White på näsan” om McGregor går före honom i kön.

–  Det kan jag inte tänka på, säger Gaethje om ett returmöte mellan Khabib och McGregor. Då kommer jag att få sparken. Jag kommer att slå Dana White rakt på hans jävla näsa. Om du tar bort en möjlighet för mig så kommer jag att slåss med dig, för fan. Jag vet inte vad de vill att jag ska göra, fortsätter Gaethje.

Dana White Justin Gaethje UFC MMA Usa Today Sports

Justin Gaethje (vänster) hotar UFC-presidenten Dana White (höger) med våld. Foton: Kyle Tyrada och Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports.

“Jag är väldigt sansad, men …”

Gaethje menar att han – trots sina kommentarer – har respekt för White, men att UFC-bossen får passa sig framöver.

– Det är inte rättvist och jag tänker inte stå för det. Jag är väldigt sansad, och respekterar min boss. Men om han försöker … då går vi ut i krig, säger Gaethje.

Först och främst ska Khabib dock ta sig förbi Tony Ferguson i sitt nästkommande titelförsvar. De båda lättviktsstjärnorna drabbar samman i huvudmatchen på den kommande storgalan UFC 249 i Brooklyn den 18 april.

Se hela intervjun med Gaethje i spelaren nedan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara