Dana White kommenterar Conor McGregor-bråket: “Galna grejer!”

✔ Dana White har pratat med båda parter ✔ UFC-chefen är inte förvånad över hans fighters beteende: "Det här är inte Microsoft"

Det tog inte lång tid efter att Conor McGregor bråkat med Machine Gun Kelly innan UFC-chefen Dana White fick nys om incidenten.

Bråket tog vid under MTV Music Video Awards i Brooklyn och sägs ha fått sin start efter att den forna UFC-mästaren gått fram till Kelly.

Enligt uppgifter ska McGregor velat ta en bild med Kelly och blivit knuffad av antingen musikartisten eller hans säkerhetsvakter. McGregor hävdar dock att han inte visste vem Kelly var innan bråket, men uppgav inte någon förklaring till varför han försökte attackera artisten. McGregor kastade bland annat en drink och fick hållas tillbaka av säkerhetsvakter.

UFC-chefen White har sedan dess pratat med både McGregor och Kelly och säger att allt är okej mellan de båda stjärnorna. Machine Gun Kelly och hans flickvän Megan Fox har varit på flera UFC-galor och är självutnämnda anhängare av sporten.

 — Jag pratade med båda faktiskt, sade White till den samlade presskåren efter gårdagens DWCS. Allt är okej nu. [Det var] ett missförstånd, eller vad det nu var.

— Killar, det här är fight-branschen, svarade White på frågan om det finns en oro för McGregors beteende. Jag har 700 galningar under kontrakt här. Vad tror ni egentligen? Detta är saker som händer ibland. Det här är inte Microsoft. Vi är i en galen jävla bransch.

— Jag tror att vi alla känner till Conors personlighet, fortsatte White. Vi har några killar som är sådär. Dessa killar är fighters och det här är fight-branschen. Galna grejer händer i fight-branschen.

 

 


HETAST JUST NU


Dana White säger att det finns många hemligheter

Det uppmärksammade bråket mellan McGregor och Machine Gun Kelly verkar ha lugnat ned sig rejält utan någon vidare förklaring till varför UFC-stjärnan reagerade med sådan ilska.

White är inte särskilt förvånad över händelsen utan säger att det finns massor som sker bakom stängda dörrar som fans och media aldrig får höra om.

 — Ni känner till den här skiten eftersom den hände offentligt, fortsatte White. Tänk inte ens på den skiten som ni inte känner till och som sker varje dag.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...