Khabib Nurmagomedov, Dana White, Conor McGregor © Noah K. Murray USA Today Sports
Khabib Nurmagomedov, Dana White, Conor McGregor © Noah K. Murray USA Today Sports

Dana White bekräftar: Conor McGregor får returmatch mot Khabib ifall….

✅ UFC-bossen avslöjar kraven

UFCs president Dana White säger att en returmatch mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor kan hända “ganska snart” ifall två kriterier uppfylls.

I en intervju med Adam Catterall från UFC on BT Sport, så kunde White för första gången själv bekräfta McGregors retur till buren den 18 januari och Khabibs titelförsvar mot Tony Ferguson den 18 april i 2020.

White avslöjade sedan att Khabib vs. McGregor 2 kommer att hända ifall “The Notorious” McGregor gå segrandes ur sin match mot Donald “Cowboy” Cerrone, och Khabib lyckas ta sig förbi Ferguson:

– Om Conor tar sig förbi Cowboy, och om Khabib besegrar Tony, då kommer vi att få se en returmatch mellan Conor and Khabib ganska snart,” sade Dana WhiteMissa inte: Tony Ferguson har en BRUTAL hälsning till Khabib!McGregor förlorade hatmötet

Första matchen mellan Khabib och McGregor tog vid i Las Vegas den 6 oktober, 2018, och slutade i total kalabalik.

Khabib fick McGregor att klappa ut i fjärde ronden, men istället för att sätta punkt för den upphettade rivaliteten så hoppade “The Eagle” Nurmagomedov ut ur buren och attackerade McGregors lagkamrat Dillon Danis efter upprepade provokationer.

McGregor hamnade i sin tur i bråk med Khabibs kusin och lagkamrater i buren, och det hela slutade med att båda fighters blev avstängda och fick grova böter för sitt deltagande i bråket.

Sedan dess har Khabib försvarat sin lättviktstitel mot Dustin Poirier, medan McGregor varit borta från tävlan ända sedan hatmötet.

Khabib har vid upprepade gånger sagt att han inte tycker att McGregor förtjänar en andra chans än, och en som håller med är #4-rankade Justin Gaethje som kallar Whites uttalanden för “skitsnack”.

 

Vill du se Khabib vs. McGregor 2?

 

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara