Dana White McGregor Problem
Dana White (vänster) och Conor McGregor (höger).

Dana White avslöjar största problemet med McGregor: “Han är värd det”

✅ UFC-bossen om det största bekymret med megastjärnan: "Vore perfekt annars"

Conor McGregor är UFC:s största superstjärna – men bara för att han är den fighter som drar in mest pengar för organisationen betyder det inte att han är helt lätt att ha att göra med.

Under de senaste åren har irländaren varit inblandad i ett gäng skandaler – allt från att attackera en buss full med fighters till att storma buren på en Bellator-gala.

Nu avslöjar UFC-bossen Dana White vad just han anser är det största problemet när det gäller att hantera McGregor. Det handlar om att McGregor har svårt att passa tiden till presskonferenser och dylika tillställningar.

– Om det är svårt att hantera Conor ibland? Ja, men han är värd det. Om folk skulle fråga mig vad det största problemet med Conor är, så är det att han inte dyker upp på utsatt tid, säger UFC-presidenten på Barstool Sports podcast.

Samtidigt passar White på att hylla sin fighter rejält – och menar att han vore “perfekt” om han bara kunde lära sig att hålla koll på tiden.

– Utöver det är han otrolig. Conor är en rolig kille att vara med, han är festlig, han är en grym fighter, han är rolig att kolla på. Om han bara kunde lära sig att dyka upp i tid skulle han vara perfekt, avslutar UFC-presidenten.

Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...