Dana White och Ari Emanuel besöker Moskva för att diskutera UFC-events i Ryssland

Det ser ut som att det börjar närma sig ett UFC-event i Ryssland. Enligt ryska medier har UFCs president Dana White och ägaren Ari Emanuel besökt Moskva och haft ett möte med vice statsminister Vitaly Mutko.

UFC har länge velat anordna events i Ryssland och nu ser det ut som att planerna är närmare än någonsin. Enligt ryska medier ska UFCs president Dana White och UFC-ägaren Ari Emanuel besökt den ryska huvudstaden och haft ett möte med den före detta idrottsministern och nuvarande vice statsministern Vitaly Mutko.

Skulle UFC lyckas anordna galor i Ryssland öppnar det upp en hel del möjligheter för organisationen. Att ha ett event med ett stornamn som exempelvis Khabib Nurmagomedov (24-0) skulle säkerligen intressera många, inte minst den inhemska befolkningen som ser “The Eagle” som en nationalhjälte.

Skulle en match med Nurmagomedov i Ryssland vara nästa event för den Dagestan-födda slagskämpen och UFC?

Omslagsbild via MMAnytt.se

Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...