Dana White och Conor McGregor har nytt möte inplanerat

✅Conor McGregor kommer under dagen att infinna sig i rätten ✅ Dana White: "Whatever happens tomorrow (läs idag) ... I will be as shocked as you."

Dagen har kommit för Conor McGregor att få sitt straff och nu står det även klart att han kommer att sätta sig ned och ha ett möte med UFCs president Dana White för att diskutera irländarens framtid i organisationen.


Dana White om mötet med Conor McGregor: “Något personligt hände honom”


Möts om fyra dagar

UFC-bossen White var inplanerad att möta “The Notorious” i samband med hans visit till Liverpool men mötet blev aldrig av efter att irländaren stött på personliga problem som satte käppar i hjulet.

Nu kan White avslöja att de båda kommer att mötas den 18 juni för prata, även om detaljerna är ovissa även för UFC-chefen:

”He and I are meeting on the 18th of this month,” sade Dana till TMZ. “I don’t know whats gonna happen. I don’t know what Conor has planned. I don’t know what Conor and his team have worked on.”

McGregor har fortfarande inte satt sin fot i oktagonen sedan han besegrade Eddie Alvarez och tog hem lättviktsbältet i november 2016. Sedan dess har fokus legat på hans familj och en lukrativ boxningsmatch med Floyd Mayweather.

Familj och boxning är dock inte det enda som irländaren ägnat sig åt den senaste tiden. Han har också hamnat i problem med rättvisan då han attackerade en buss i samband med UFC 223. Attacken resulterade i skadade fighters och inställda matcher och idag kommer McGregor att få sitt straff.

Trots att McGregor i teorin kan få ett fängelsestraff så är det inte särskilt troligt att superstjärnan skakar galler.

“Whatever happens tomorrow (läs idag) … I will be as shocked as you” sade White om rättegången

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...