Dana White och Ngannous manager i argsint bråk: “Redo att bli svartlistad av UFC”

✔ "Den här killen är SÅ FULL AV SKIT" ✔ Francis Ngannous manager: "Låt oss avslöja allt"

UFC-bossen Dana White rök ihop med tungviktsmästaren Francis Ngannous manager Marquel Martin på sociala medier.

I samband med att UFC utannonserade interim-titelmatchen den 7:e augusti mellan Derrick Lewis och Cyril Gane startade bråket. UFC ville från början boka Ngannou vs Lewis, enligt MMAfighting.

Men den regerande mästaren tog ledigt efter sin senaste match mot Stipe Miocic för att besöka sitt hemland Kamerun. Därmed valde UFC att skapa en match om ett interimbälte i mästarens frånvaro.

Ngannous manager Martin tog hårt på nyheterna. På sociala medier uttryckte han “en fullständig chock” över UFC:s beslut. Det resulterade i ett argsint svar från UFC-chefen.

 — Den här killen är SÅ FULL AV SKIT, skrev White på ESPN-reportern Brett Okamotos Instagram. Han vet EXAKT vad som händer och är inte alls “chockad”. Vi berättade för honom flera gånger att detta skulle hända. Hans management är inkompetenta och förhoppningsvis börjar Francis att se sig om efter nya människor att hjälpa honom i hans karriär.

 


HETAST JUST NU


Marquel Martin svarar Dana White

Whites kritik ledde till att Martin svarade UFC-bossen med ett långt meddelande på sociala medier. Han erbjöd att avslöja all information gällande den här situationen till MMA-världen.

– [Jag var] i “fullständig chock” med ert beslut efter att vi hade sagt att september passade oss, svarade Martin. “Fullständig chock” för att ni hotade oss. I fullständig chock för att ni visste att Francis behövde mer tid. Det stämmer. Jag visste att du (White) är passionerad, men du försöker nedvärdera, när jag endast har visat dig respekt. Det säger mer om dig än mig. Jag är inte ens arg, jag är faktisk överraskad över att ha fått din uppmärksamhet.

– Okunnigt management, frågade Martin. Jag tycker att vi har gjort ett jäkla bra jobb. Jag tror att du inte gillar det faktum att Francis blir representerad av en hel agentur och inte bara mig, något du inte kan kontrollera. Vi säger så här, låt oss avslöja allt för folket… Emails, telefonsamtal, textmeddelanden, allt. Deal? För jag är redo att bli svartlistad av UFC. Det definierar inte mig, dig eller någon annan för den delen. Hur låter det? Hälsningar, er före detta arbetstagare Marquel Martin.

 

White har tidigare visat sig vara oblyg när det gäller att gå i krig med fighters eller deras agenter. Det verkar dock som att det är Martin som just nu förbereder sig för krig med UFC och dess chef.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Dana WhiteFrancis NgannouSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...