Dana White och Jones bryter tystnaden mellan sig – Efter sju månader

🎦 VIDEO + TEXT ✅ Kyligt sedan doping-fallet ✅ "Vore toppen om han kom tillbaka"

Den före detta mästaren Jon Jones ryktas vara på väg tillbaka till buren och i samma vända så har han tinat upp sitt förhållande med UFCs president Dana White, det kunde UFC-chefen själv avslöja i en intervju med TMZ Sport.


Framsteg för Jon Jones: “Finns en 95 % chans att han tävlar under 2018”


Pratade för första gången sedan Jones senaste match

Enligt White så har han och Jones på nytt börjat prata och det är första gången sedan Jones senaste match som tog vid i juli 2017.

Sedan dess har den skandalomsusade fightern bland annat testat positivt för en tredje gång och även blivit av med sin titel för en andra gång.

“Bones” Jones befinner sig just nu i ett pågående fall som kan komma att resultera i att han får ytterligare ett långt straff ifrån United States Anti-Doping Agency (USADA), UFCs samarbetspartner i kampen mot doping.

White säger att det vore toppen om Jones återvände men att han samtidigt inte har något med hans fall att göra. Kolla in hela intervjun här nedan.


Jon Jones adresserar alla “haters”


 

 

Vem vill du se Jones möta i sin comeback?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]