Dana White om Conor McGregors ursäkt: “Det behövdes”

🎦 Dana White talar med media om det senaste kring Conor McGregor

I slutet av förra veckan fick vi äntligen se Conor McGregor tillbaka i rampljuset – och denna gången inte på grund av brottsmisstanke. I en öppenhjärtig intervju med Ariel Helwani på ESPN bad McGregor fansen om ursäkt för sitt dåliga beteende.

Efter säsongsfinalen av Dana White’s Tuesday Night Contender Series berättade UFC-bossen Dana White att han inte var bidragande till “The Notorious” ursäkt. Ursäkten kom hem på eget bevåg från McGregor men White menar att ursäkten verkligen behövdes efter den senaste tidens turbulens.

“Conor and I talk at least a couple times a month, and I think he needed to do that,” sade White. “I didn’t tell him to do it. He did that on his own, and good for him.”

Fortfarande misstänkt för sexbrott

Superstjärnan utreds fortfarande för ett sexbrott som ska ha skett i december, något som fördes till rampljuset i samband med att McGregor pensionerade sig. En talesperson sade dock att de två inte hade något med varandra att göra. White påstår att han inte har någon vetskap om utredningen, men utifrån de korta konversationer om saken White haft med McGregor tror han att det var någon annan som begått brottet.

“I know zero about that,” sade White om utredningen. “To be honest with you, the back-and-forth that I’ve had with him about that (is) that it’s not him, that it’s somebody else. You know? So I don’t know.”

 

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...