Dana White om UFC-fighterns nya reklamfilm: “bästa som någonsin gjorts”

✔ Årets pitch? "När jag slet upp mina testiklar med en borr..."

Om du behövde ytterligare bevis på att “Thug Nasty” Bryce Mitchell är en av UFCs mest underhållande karaktärer så visar han prov på det i en rolig reklamfilm som nyligen släppts.

Videon är gjord för en lokal bilåterförsäljare i Arkansas och kallas av UFC-chefen Dana White för “den bästa reklamfilm som någonsin gjorts”.

I reklamen refererar Mitchell bland annat till den gången som han fastnade med pungen i en borr (!), en minst sagt ovanlig situation som skedde i slutet av 2018.

 – När jag slet upp mina testiklar med en borr så blev jag tvungen att köra mig själv till sjukhuset med en pickup. Jag önskar verkligen att jag skulle ha haft den här Corvetten. Då hade jag kommit fram i tid.

Det är utan tvekan en försäljningsteknik som man aldrig hört tidigare. Men håller du med White, är detta den bästa reklamfilm som någonsin gjorts? Vi låter dig döma själv:


Hetast just nu


 

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara