Dana White öppen för att sparka Jon Jones från UFC – efter senaste skandalen

✔ "Detta var ett hemskt fall..."

UFC valde att sparka Ultimate Fighter-favoriten Luis Peña efter ett motbjudande fall av våld i hemmet – och UFC:s vd Dana White är villig att ge Jon Jones samma konsekvenser.

Det var i helgen som Peña greps av polisen misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän samt ytterligare en kvinna. Det var dessvärre en av flera fall på sistone där nuvarande eller före detta UFC-fighters gripits av polis efter att deras partners farit illa.

White talade nyligen om de upprörande fallen på presskonferensen efter veckans Dana White Contender Series och öppnade upp om ärendet. White erkände att Peñas fall var “riktigt illa”.

– Detta var ett hemskt fall [Luis Peña] och vi vet att han hade problem innan som vi försökte hjälpa honom med, men detta var riktigt illa. Jag vet inte om ni läste polisrapporten men ja, detta behövde hända.

 HETAST JUST NU


White om att sparka Jones: “Kan hända vemsomhelst”

När MMA Junkies John Morgan sedan frågade om UFC skulle kunna ta liknande åtgärder mot Jones var White också öppen för förslaget – dock mycket mindre tydlig.

– Någonting sådant [att sparka honom] kan hända vemsomhelst, ja, sade White. Kan hända vemsomhelst.

Det fanns dock en markant skillnad i hur tydlig White var gentemot Peña kontra Jones. Det råder inget tvivel om att Jones drar mer publik och fler pay-per-view-köp under de galorna han tävlar. Många har ifrågasatt UFC:s hantering av Jones återkommande problem både gällande otillåtna substanser men även hans flera oroväckande skandaler utanför buren.

Sedan skandalen har Jones lovat att sluta dricka alkohol, något som han anser att han inte kan hantera på grund av sina tidigare trauman. Det återstår att se om Jones kan vända på sitt liv och låta sin persona utanför buren spegla den potentialen och de stordåden han åstadkommit innanför den.

Tror du att Dana White ger Jon Jones sparken från UFC?

 


Missa inte: Jorge Masvidal klar för hatmatch på storgalan UFC 269!


Speltips inför UFC 269!

UFC 269 i december lovar mycket spänning för MMA-fans, med populära fighters som Jorge Masvidal och Dustin Poirier! Huvudmatchen kommer att avgöra den rättmätiga lättviktskungen – mycket står alltså på spel. Varför inte göra det ännu mer nervkittlande genom att tippa på din favorit?

För dig som vill satsa lite pengar på huvudmatchen mellan Poirier och Charles Oliveira har vi ett saftigt tips! Utav Oliveiras 31 vinster har endast 3 (lägre än 10%!) varit domslut. Just nu ligger oddsen på 2.24 för “Do Bronx” Oliveira (Betsafe) och 1.68 för favoriten och stjärnan Poirier (Bethard).

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...