Dana White öppen för Mayweather vs. McGregor 2 i oktagonen: “Är dags att återgälda”

✅ UFC-presidenten om uppgifterna ✅ Öppnar för en fight i oktagonen ✅ "Är dags att komma till UFC och återgälda"

Under gårdagen fick vi reda på att ett returmöte Floyd Mayweather och Conor McGregor är i diskussionfasen. Under den förra sommaren gjorde boxningslegendaren Mayweather upp med UFC-stjärnan McGregor i boxningsringen, i en match som slutade i en knockoutseger i den tionde ronden för Mayweather.

“Dags för honom att återgälda”

Den här gången ska det dock handla om en match under MMA-regler, och en som ställer sig positiv till del två av MayMac under sådana förutsättningar är Dana White. I en nylig intervju på UFC Tonight påminner UFC-presidenten om att Mayweather inför den förra matchen lovade att han skulle göra upp med McGregor i en MMA-match – och tillägger att det är den enda chansen till att ett returmöte skulle kunna bli av.

“Floyd said leading up to the fight with Conor that he would do both (boxning och MMA). So we’ll see what happens. Obviously, the only way making that fight again makes any sense is if he comes into the Octagon.We went over and boxed him, the UFC and Conor McGregor, and now it’s time for him to reciprocate and come and fight in the Octagon.”

Floyd Mayweather (vänster) och Conor McGregor (höger) ska vara i diskussionfasen för en rematch.

Oklar framtid i UFC

McGregors framtid i UFC är fortfarande oklar. Irländaren tjänade stora summor i supermatchen mot Mayweather förra året och har inte gått någon UFC-match sedan december 2016, då han tog lättviktstiteln från Eddie Alvarez på UFC 205 i New York. Sedan tidigare står det klart att topplättviktaren Khabib Nurmagomedov och interimmästaren Tony Ferguson gör upp om lättviktstiteln på UFC 223, men White har inte velat ge något rakt svar på frågan om McGregor kommer bli fråntagen bältet eller ej.

Boxningsmatchen mellan Mayweather och McGregor förra året var en av de mest inkomstbringande matcherna någonsin och det är därför svårt att bortse från möjligheten att sådan här returmatch bokas, även om de allra flesta anser Mayweather vara chanslös i en match med MMA-regler.

Relaterad läsning: Conor McGregor ryktas möta Floyd Mayweather – i en MMA-match

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.