Screenshot: Nate Diaz vs. Conor McGregor / Dana White Slapping
Screenshot: Nate Diaz vs. Conor McGregor

UFC-bossens galna förslag – vill sända “örfilsmatcher”

✅ Tränarens vädjan: "Snälla - gör det inte!"

UFCs president Dana White har alltid ögonen öppna för “nästa stora grej” och nu säger han att addera örfils-matcher kan bli nästa sak att adderas till UFC Fight Pass, organisationens streaming-tjänst. På sin Twitter frågar White sina 5,1 miljoner följare vad de tycker om idén:

– De här snubbarna SLÅR SKITEN ur varandra!!! Snubben i rött, “Dumpling” är mästaren och han förlorade precis för första gången. Jag funderar på att ha dem på UFC Fight Pass, vad tycker ni om det?

Tränaren vädjar till Dana White

Conor McGregors tränare John Kavanagh är en av dem som svarar White och ber honom att inte gå vidare med sin idé.

Anledningen är att Kavanagh känner att örfilsmatcherna kommer fungera som motargument för de regeringstjänstemän som vill förbjuda sporten.

– Snälla gör det inte, svarade Kavanagh. Vi som arbetar på regeringsnivå för att få MMA erkänt i landet kommer att bli påverkade. Vi måste ständigt motarbeta att MMA blir orättvist karaktäriserat och att ha detta nonsens på samma plattform som UFC kommer att stärka deras argument.

 

Med största sannolikhet är White inte särskilt seriös med sin idé, men skulle det bli av så är det säkerligen många som kommer att bänka sig framför TV:n för att se exempelvis Nate Diaz leverera en Stockton Slap.

 

Vill du se örfilsmatcher eller är det bara nonsens?

 

Relaterat:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara