Dana Whites överraskande beslut – inför Poirier vs. McGregor 3!

✔ Vill boka trilogimötet - men det finns en hake!

Det ser ut som att UFC kommer att boka in en trilogimatch mellan Dustin Poirier och Conor McGregor. Trots att många anser att Poiriers nästa match ska vara för en titel verkar det som att “The Diamond” får vänta.

Efter att Poirier jämnat ut resultatet till 1-1 i matcher mot McGregor har båda atleterna uttryck intresse över en sista avgörande trilogimatch. Nu verkar det som att deras önskan kan bli verklighet.

I en intervju med ESPN har Dana White sagt att trilogimötet mellan Poirier och McGregor är det korrekta beslutet att ta. White fortsätter dock att hänvisa till Khabib Nurmagomedov som mästare för lättviktsdivisionen och därför kommer Poirier vs McGregor 3 att inte vara en titelmatch!

– När du har två atleter av denna kaliber och de vill möta varandra igen så är det något vi vill boka!

– Poirier är rankad nummer ett och McGregor är fortfarande i toppen och är en superstjärna. Vi kommer att få se vilka som segrar och därefter avgöra vilka två som får gå titelmatch.


HETAST JUST NU


Dana White om lättviktstiteln

UFC-chefen White har inte haft någon brådska med att boka en ny titelmatch sedan Khabib annonserade sin pension. Han tror fortfarande det finns en chans att mästaren kommer tillbaka om rätt motståndare presenterar sig.

Enligt White är lättviktsdivisionen fylld med fighters som alla kan utmana om lättviktstiteln. Beroende på hur de framtida matchningar slutar kommer de till sist visa sig vilka som förtjänar nästa chans på mästarbältet.

– Det som är så roligt för alla oss fans är när man kollar på vår lättviktsdivision. Alla de möjliga matcher som kan bokas, hela vägen från från nummer ett ner till nummer sju i rankingen – det är otroligt!

– Vi kommer att få ta del av fantastiska matcher och det kommer visa sig vilka två som förtjänar nästa titelchans och att bli den nästa världsmästaren!

 

 

Tycker du Dustin Poirer vs. Conor McGregor 3 ska vara en titelmatch?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...