Dana White pressar Conor McGregor med ett ultimatum

🎦 VIDEO+TEXT ✅ UFC-bossen förklarar varför "The Notorious" fortfarande är mästare ✅ Då måste irländaren återvända för att få behålla titeln

Under fredagskvällens presskonferens uppstod en stor förvirring kring lättviktsdivisionen när UFC:s vd Dana White menade att det “riktiga bältet” – och inte interimbältet – står på spel i titelmatchen mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov.


RELATERAT: Dana White: Ferguson och Nurmagomedov fightas om det “riktiga bältet”


Det som gjorde många förbryllade var att White samtidigt vägrade svara på huruvida Conor McGregor kommer bli av med sin titel som den regerande lättviktsmästaren eller ej.


RELATERAT: Blir Conor McGregor av med bältet? UFC-bossen vägrar svara


I en intervju med kanadensiske TSN efter presskonferensen klargjorde UFC-bossen dock vad som gäller, till viss del. Enligt White behöver McGregor nämligen boka in ett titelförsvar innan Ferguson vs. Nurmagomedov avgörs om han vill behålla titeln.

Då Ferguson och Nurmagomedov möts i huvudmatchen på UFC 223 i Brooklyn innebär detta att McGregor har fram till den sjunde april på sig att skriva på ett nytt UFC-kontrakt och acceptera en ny match, för att kunna vara kvar som mästare.


RELATERAT: Conor McGregor har ett stort (men rimligt) krav inför sin comeback


Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...