Dana White Kamaru Usman Jorge Masvidal (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports _ IG_ usman84kg IG_ gamebredfighter)
Dana White Kamaru Usman Jorge Masvidal (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports _ IG_ usman84kg IG_ gamebredfighter)

Dana White rasar mot “neandertalarna” Kamaru Usman & Jorge Masvidal

✅ UFC-bossen är inte glad över den virala videon - Se den här!

UFC-bossen Dana White utannonserade nyligen en spännande titelmatch mellan welterviktsmästaren Kamaru Usman och Jorge Masvidal, men han är långt ifrån nöjd med hur de båda stjärnorna uppfört sig.

Under förra veckans Super Bowl så hamnade nämligen Usman och Masvidal i en hätsk ordväxling som snabbt blev viral.

Deras bråk kom bland annat att uppmärksammas av en hel del människor som inte är bekanta med MMA, något som UFC-bossen såg som mycket problematiskt.

 – Jag älskade det inte, sade White om Usmans och Masvidals bråk

– Folk tror att jag ser dollartecken så fort något sådant händer och tänker att det är bra för oss. Men det är inte bra för oss. Vi är på Superbowl och dessa två väljer att uppföra sig som riktiga neandertalare.

Superbowl är finalmatchen i National Football League (NFL) och är den mest sedda sportsändningen i USA.

UFC 252: Usman vs. Masvidal

Titelmatchen mellan “The Nigerian Nightmare” Usman och “Gamebred” Masvidal är tilltänkt att ta vid under UFC 252 den 11 juli. Det kommer bli Usmans andra titelförsvar efter att han tog bältet ifrån Tyron Woodley i mars 2019 och sedan avslutade Colby Covington under UFC 245 i december.

Usman har just nu femton raka vinster, varav elva är i UFC.

Masvidal har i sin tur nått nya höjder i popularitet efter ett spektakulärt 2019. Han knockade Darren Till i mars och kom sedan att avsluta Ben Askren på rekordtid några månader senare.

Han följde sedan upp sina vinster med en “titelmatch” mot Nate Diaz som han vann via TKO (doktorstopp) och sedermera blev krönt organisationens förste BMF-mästare.

 

Håller du med Dana White?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara