Dana White ryter ifrån om Jake Paul och Triller: “Jävla idioter”

✔ VIDEO: Dana White om Triller-chefen.

UFC-chefen Dana White blev arg när en fråga om Triller dök upp på presskonferensen efter helgens UFC 262-gala.

Trots att Triller den senaste tiden har fått mycket tid i kampsportens rampljus med världsatleter som Mike Tyson och YouTube-profilen Jake Paul, meddelar Dana White att han inte har något intresse för att arbeta tillsammans med den nya boxningsorganisationen.

– Fråga mig inte ens om dem här idioterna, sa White på presskonferensen efter UFC 262. Jag svarar inte deras samtal. Den här idioten ringer mig varje dag. Jag har inget intresse av att svara dem. De får göra sin grej, sluta prata om mig!

White sade att han förstår varför de kontaktar UFC-fighters om eventuella matcher i boxning mot till exempel Paul. Men det  gör honom inte mindre irriterad, snarare mer förvirrad.

– Jag vet inte ens vad de försöker göra. Vad är det ni försöker bygga? Vad har jag med det att göra? Ska ni starta en MMA-organisation?…Stick iväg. Stick iväg och sluta ringa mig.


Se allt vad Dana White har att säga om Trillers försök att få kontakt med honom här nedan.


HETAST JUST NU


Dana White stoppar match mellan GSP och Oscar De la Hoya

Enligt Triller-chefen Ryan Kavanaugh, rapporterat av MMAJunkie, ska White ha stoppat en boxningsmatch mellan George St-Pierre och Oscar De la Hoya.

Anledningen var att St-Pierre fortfarande var under kontrakt med UFC, även om han för tillfället är pensionerad. Kommentarerna från Dana White på presskonferensen följande UFC 262 kommer flera timmar efter att MMAJunkie rapporterade om den blockade matchen mellan St-Pierre och De la Hoya.

Kategorier
Dana WhiteJake PaulSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara