Dana White reagerar starkt på UFC-mästarens planer: “Jag dödar henne!”

✔ UFC-chefen om den nya situationen: "Det driver mig till vansinne"

UFC-chefen Dana White har stora planer för dubbelmästaren Amanda Nunes. Tyvärr så kan allt komma att grusas då UFC-mästaren nu säger att hon överväger att lägga handskarna på hyllan.

Den oväntade vändningen kom efter hennes dominanta seger över Felicia Spencer under UFC 250 den 6 juni. Vinsten markerade hennes elfte raka vinst i buren och skrev in henne historieböckerna. “The Lioness” Nunes blev nämligen den första fighter att hålla två UFC-bälten samtidigt (bantam- och fjädervikt) och försvara dem båda.

Medan White smidde planer för brasilianskan så avslöjade Nunes att hon kan komma att pensionera sig. Det fick White att reagera starkt i en intervju på “The Schmozone Podcast”.

 – Jag kommer döda hennes. Jag sade bokstavligen till (UFCs matchmäklare) Sean (Shelby) och Mick (Maynard) i vårt senaste möte att vi ska bygga divisionen för henne.

– Låt oss bygga den här divisionen för henne och räkna ut saker och ting. Och nu snackar hon om pension?


Relaterat till Dana White och Amanda Nunes:


Dana White: “Hon har tillräckligt med pengar”

Ytterligare en faktor som med största sannolikhet spelar in i Nunes tankar om pension är hennes kommande barn. Nunes är gift med UFC-fighter Nina Ansaroff och paret väntar sitt första barn i september.

White, som vid flera tillfällen uppmanat fighters att gå i pension, säger att Nunes fortfarande har massor kvar att ge. Han förstår dock hennes position då det finns få som kan utmana henne.

 – Hennes pension från sporten är inte grym, det driver mig faktiskt till vansinne. Ni vet hur jag alltid säger “om du tänker på pension så borde du antagligen göra det,” men inte i hennes fall.

– I dessa tider, när jag har killar som gråter över pengar så säger en av våra kvinnliga fighters – som skulle kunna göra detta under en lång tid – “jag kanske borde pensionera mig”.

– Hon har dock tillräckligt med pengar och skulle kunna göra det.

Förutom sina två titlar är 32-åriga Nunes även rankade etta i UFCs pound-for-pound-ranking.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Amanda NunesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...