Dana White: Nick Diaz tackat nej till alla erbjudna matcher hittills (inklusive McGregor?)

Dana White har kommit med en hel del intressanta avslöjanden i samband med UFC 207. Allt är dock inte relaterat till årets sista gala, han avslöjade också att Nick Diaz tackat nej till alla erbjudna hittills.

Nick Diaz (26–9-2 NC) comeback har varit på gång under en längre period men nu säger UFCs president Dana White att allt inte beror på organisationen utan även på honom själv.

Den Stockston-baserade slagskämpen har inte tävlat sedan han förlorade ett domslut mot Anderson Silva (33–8-1 NC) i 2015 och sedermera testade positivt för marijuana och blev avstängd.

Nu är han dock fri att tävla men har ännu inte tacka ja till en match trots att flera erbjudits. Det säger bland annat MMA Fightings Luke Thomas att White sagt till honom:

En annan MMA-journalist säger att han bekräftat att den äldre Diaz tackat nej till ett möte mot Conor McGregor (21-3). Det är BJPenn.com-skribenten Chris Taylor som kommer hävdar att han fått uppgifterna bekräftade och även anledningen varför:

Det skulle inte vara helt omöjligt att ovanstående scenario tagit vid. Det är många som vill se en tredje match mellan lättviktsmästaren McGregor och den yngre Nate Diaz (19-11) men skulle Nick hoppa in är det ännu mindre troligt att matchen någonsin blir av.

 

Vem vill du se Diaz möta i sin returmatch?

 

Omslagsbild: Nick Laham/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Dana WhiteNick DiazSenaste NyttZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • IWasThatGuy
  29 December 2016 at 10:16

  Nick Diaz är en bra bror så ska det va

 • Batman
  29 December 2016 at 12:54

  Han bör möta någon i topp 10 men inte någon titelfight. Tex Lawler? Jag tror att han har ett högt krav på pengar för en fight efter sett hur mycket Nate tjänade mot Conor.

 • Svara