Dana White slår tillbaka – mot “frustrerad” Conor McGregor

✔ UFC-chefen: McGregor tackade nej - har sig själv att skylla

UFC-chefen Dana White har fått utstå mycket kritik den senaste tiden, bland annat från superstjärnan Conor McGregor. Enligt “The Notorious” McGregor så har det gått så långt att han bestämt sig för att lämna sporten bakom sig.

– Sporten lockar mig inte längre. Allt detta väntande. Det händer ingenting. Jag kollar efter olika potentiella motståndare, och det finns ingen där just nu, sade McGregor.


Relaterat till Dana White och Conor McGregor:


Nu får den före detta dubbelmästaren svar på tal från UFC-chefen.

White säger att McGregor endast har sig själv att skylla då han hade chansen att hoppa in som ersättare i den planerade titelmatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson.

När Khabib tvingades ställa in på grund av den rådande pandemin så tackade dock McGregor nej. Topprankade Justin Gaethje kom i sin tur att acceptera matchen och besegrade Ferguson via TKO i femte ronden.

Nu står istället “The Highlight” Gaethje på tur att utmana Khabib om bältet, en titelmatch som enligt rapporter har fått sig ett datum.

 – Han vill slåss mot Gaethje, sade White om McGregor. Men Gaethje vann precis och får sin chans att slåss mot Khabib. Han besegrade Tony Ferguson.

Conor hade chansen att hoppa in som ersättare om antingen Khabib eller Tony tvingades ställa in. Han kom tillbaka till oss och sa: “Jag är ingen ersättnings-fighter, jag gör det inte.” Han skulle varit i [Gaethjes] position om han hade tagit den matchen. Men det gjorde han inte. Gaethje gjorde det, så Gaethje får chansen.


Tony Ferguson & Justin Gaethje (© Jasen Vinlove-USA TODAY Sports)

Justin Gaethje besegrade Tony Ferguson via TKO och vann interimbältet i lättvikt


Dana White om McGregor: Han är frustrerad

White har tidigare sagt att det bästa vore för McGregor att vänta ut titelmatchen mellan Khabib och Gaethje. Det verkar dock som att McGregor inte är villig att vänta.

UFC-chefen tror att “The Notorious” senaste utspel beror på den rådande pandemin och konsekvenserna av detta.

 – Conor McGregor är frustrerad för allt som pågår just nu. Nu har vi Yas Island klar och redo att köra igång. Jag tror att Conor är frustrerad för att han inte kan få det han vill just nu. Men det är helt enkelt inte möjligt.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...