Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Dana White: Supermatchen Demetrious Johnson vs. T.J. Dillashaw är skrotad

✅Ryktades mötas under UFC 226 ✅Kan pengarna kommit i vägen för supermatchen?

Det ser ut som att den efterlängtade supermatchen mellan flugviktsmästaren Demetrious Johnson och bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw inte längre kommer att bli av, det säger nu UFCs president Dana White i en intervju med LA. Times. Det är en tvär vändning från de senaste månadernas rapportering om att de två mästarna skulle mötas under UFC 226 som tar vid under International Fight Week i juli.

“It was never made. Plus, D.J. is hurt and out for a while,” sade White.

“Mighty” Johnson håller just nu på att återhämta sig från en omfattande operation men de flesta hade utgått ifrån att den dominerande flugviktsmästaren skulle vara redo att stiga in i buren under UFC 226 och ta sig an “Killashaw”.

Johnson har tidigare sagt att han var öppen för idéen att möta Dillashaw men att det var viktigt att han fick betalt för mödan. Det kan alltså vara så att Johnson och UFC inte kommit överens om prislappen för matchen och att det är anledningen till att supermatchen inte blir av.

White sade att de just nu håller på att boka in Dillashaw mot en annan motståndare inför hans första titelförsvar. Bantamviktsmästaren Dillashaw vann titeln för andra gången då han i november blev första fighter att besegra Cody Garbrandt.

Medan Johnson i stort sett rensat ut sin division så befinner sig Dillashaw i ett helt annat landskap då han har en mängd av utmanare som tagit sig till toppen och väntar på sin chans.

 

Vilka tycker du att Johnson och Dillashaw borde möta?

 

Kategorier
Demetrious JohnsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]