Dana White svarar efter att Jake Paul sagt han ska “spöa skiten ur honom”

✔ UFC-chefen har självklart en replik till den unga kändisboxaren

UFC-chefen Dana White är inte direkt vettskrämd efter att Jake Paul hotat honom med stryk.

Under presskonferensen efter helgens UFC Vegas 35 fick White frågan om hans reaktion på Pauls uttalanden om att han ska “spöa skiten” ur honom. White tog lätt på hoten och passade på att slänga en känga åt Pauls håll

 — Det låter faktiskt vettigt, sade White till media efter UFC Vegas 35. Jag är 52 år, så jag är i samma åldersgrupp som de killarna som han slåss emot. Så ja, jag förstår varför han vill slåss mot mig. Det är allt han gör, slåss mot 50-åringar.

White är en veteran som arbetat med fighters under större delen av sitt liv. Han säger att han förväntar sig den här typen av hot riktade mot sig, oavsett om de är seriösa eller inte.

 — Lyssna nu, fortsatte White. Ställ dig i kön. Det finns gott om människor som skulle vilja attackera mig. Ställ dig i kön. Det är en lång jävla kö, kompis. Du kommer att vänta ett tag. Nej, det stör mig inte. Det hör till yrket som vi sysslar med. Jag säger det hela tiden om fighters också. Vi är inte i ett yrke med snälla killar. Det här är ett mycket grymt spel. Jag säger massa elaka saker om folk jag med. Det är en del av det här leken. Det är okej.

 


HETAST JUST NU


Jake Paul kritiserar Dana White för fighter-löner

Jake Paul har den senaste tiden gått åt hårt åt UFC och White, främst för att han tycker att de betalar sina fighters alldeles för lite.

Vid flera tillfällen har Paul sagt att White underbetalar sina fighters och försöker statuera ett exempel inför sin boxningsmatch mot den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley.

Woodley uppger att den lön han får betalt för att slåss mot Paul är den största under hans långa proffskarriär. Detta till trots att han är en mycket meriterad UFC-fighter som varit mästare och tävlat på några av organisationens största galor. YouTube-stjärnan har varit delaktig i att se till att alla fighters på matchkortet får betalt så mycket som möjligt.

Paul har också gått så långt som att själv hjälpa en UFC-fighter efter att hon talat ut om sina ekonomiska svårigheter.

Paul vs Woodley går av stapeln natten mellan söndag och måndag (svensk tid). Kolla in hela matchkortet och information här!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...