Skulle satsa 1 miljon dollar på Ben Askren – nu talar UFC-bossen ut om Jake Paul

✔ UFC-bossen sa att han skulle satsa en miljon dollar på Ben Askren

Nu ställs UFC-chefen Dana White till svars för sitt påstående om att han var villig att satsa en miljon dollar på att Ben Askren skulle besegra Jake Paul.

Det var i helgen som YouTubestjärnan Paul visade att oddsmakarna hade rätt gällande matchoddsen för sitt möte med Askren. Drygt två minuter in i den första ronden sänkte Paul sin motståndare med en klockren rak höger. Askren tog sig upp men vinglade något och matchen bröts av domaren.

För cirka en månad sedan gästade White Mike Tysons podcast. Då kom Paul vs Askren på tal och White var tillsyns helt säker på att YouTubestjärnan skulle förlora. Han var till och med villig att satsa en miljon dollar på Askren – över åtta miljoner kronor.

– [Jake Paul] snackar mycket skit, sa White på podcasten “Hotboxin’ with Mike Tyson”. Jag hoppas att man kan satsa pengar på den här grejen, för jag satsar fanemej en miljon dollar på att han förlorar den där jävla matchen.


MISSA INTE


Dana White backar om vadet mot Jake Paul: “Har aldrig…”

Nu när Askren förlorade stort har många fans och medier börjat undra om White höll sin del av vadslagningen. Rapparen Snoop Dogg, som hejade på Paul, var villig att ta vadet. Paul ville själv dubbla insatsen till två miljoner dollar.

Det verkar dock som att White antagligen inte var allvarlig när han talade ut om vadslagningen. I en intervju med Yahoo Sports! Kevin Iole skiftade White fokus från att ha slagit vad till att göra olagliga vadslagningar.

– Låt mig tydliggöra det här och för allihopa: Jag har aldrig gjort en illegal vadslagning, någonsin, sade White. Jag gjorde inte en illegal vadslagning lördag kväll. Jag satsade inte två miljoner dollar med Snoop eller någon.

Trots vad White sagt om Paul tidigare så valde han också att ge den kontroversiella YouTubestjärnan beröm.

– Detta är killen med rätt saker på rätt plats i rätt tid. Killen spelar detta spelet perfekt. Och boxning är i en så dålig plats just nu, de gör ett riktigt bra jobb med att få in folk för att köpa denna grejen. Kul för honom.

Det återstår att se om Whites vändning gällande Paul leder till något framtida samarbete – eller om det påverkar UFC-chefens framtida spelande på kampsport.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...