Dana White talar ut om senaste McGregor-skandalen: “Vet inte vad sanningen är”

✔ "Ni har säkert sett mer än mig..."

UFC:s vd Dana White vill inte säga alltför mycket om den senaste händelsen som berör skandalomsusade Conor McGregor.

Det var i helgen i Rom som den forne UFC-mästaren McGregor anklagades för att ha slagit till den italienska DJ:n Francesco Facchinetti och brutit hans näsa. Detta ska ha skett inte långt efter att McGregor var i Vatikanstaten för sitt barns dop.

Efter veckans Dana White Contender Series frågade MMA Junkies John Morgan UFC-bossen om ärendet. Svaret från White lämnade dock mycket att önska.

– Vi pratade om det lite idag under matchmäklandet – jag vet inte nog om det, sade White. Jag vet ärligt talat inte nog om det för att kommentera det. Uppenbarligen har jag sett vad ni har sett – ni har säkert sett mer än mig faktiskt, för att vara ärliga med er. Jag har inte pratat med Conor, så jag vet inte vad sanningen är. Jag vet inte exakt vad som hände. Så jag kan inte riktigt kommentera det, det kan jag inte.

Whites svar ekar hans tidigare, oerhört milda uttalanden om McGregors många skandaler. Det har förekommit anklagelser om särbehandling när det gäller McGregors kontroverser och UFC-chefens senaste kommenterar spär endast på de uppfattningarna.HETAST JUST NU


Två bråk på två månader

Enligt DJ:n Facchinetti ska attacken från McGregor ha skett helt oprovocerat.

– Han attackerade mig helt plötsligt utan anledning efter att vi stått och pratat med varandra i två timmar och haft mycket roligt tillsammans, sade Facchinetti om händelsen.

Dessvärre var det inte länge sedan McGregor var med om en liknande skandal.

Redan förra månaden var McGregor närvarande under MTV Video Music Awards där han hamnade i ett bråk med “rapparen” Machine Gun Kelly (MGK). Det är fortfarande oklart vad som ledde till tjafset mellan kändisarna, men oavsett är det en oroväckande utveckling för McGregor – vars skandalösa handlingar talar för en alltmer ostabil tillvaro.

Borde Dana White ta tydligare ställning gällande kontroverser med Conor McGregor?

 


Missa inte: Kickboxningsstjärnan bröt käken i brutal “Årets Knockout”-kandidat


Speltips inför UFC Vegas 40: Costa vs Vettori

UFC Vegas 40 äger rum i helgen då de forne titelutmanarna Paulo Costa och Marvin Vettori gör upp i huvudmatchen. Det blir ett laddat möte mellan Brasilien och Italien med två hårt slående fighters.

Hos MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard är Vettori en knapp favorit, men Costa är en av divisionens största knockoutartister och kan mycket troligt skrälla.

Gör helgens UFC-gala mer spännande genom att lägga en en slant på din favoritfighter!  Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...