Dana White hyr privat ö – för att hålla UFC-matcher

✔ Spektakulära lösningen: Så ska UFC fortsätta - trots globala krisen

Nyligen fick vi reda på att den efterlängtade storgalan UFC 249 blir av – trots den rådande globala coronakrisen.

Läs mer: Tony Ferguson möter Justin Gaethje om lättviktstitel!

Och det verkar inte som att Dana White har några planer på att nöja sig där. UFC-bossen uppger nämligen i en nylig intervju att han jobbar på en spektakulär lösning för hur vi ska kunna fortsätta se matcher trots pandemin.

– Jag är en dag eller två från att säkra en privat ö. Vi håller på att jobba med infrastrukturen nu, och jag kommer att börja hålla internationella matcher där, med internationella fighters, säger White till TMZ och utvecklar:

– Jag kommer inte att kunna få alla internationella fighters till USA, så jag har en privat ö jag kommer att börja flyga dem till, där vi kommer att hålla internationella matcher.

UFC Dana White plan privat o

Till vänster: UFC-presidenten Dana White. OBS! Ön på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Mark J. Rebilas – USA Today Sports

“Då är UFC igång igen”

UFC 249 äger rum den 18 april – och från och med dess kommer UFC att vara igång igen, med matcher varje vecka, enligt White. Det är dock oklart om just UFC 249 kommer att hållas på ön, då White ännu inte velat avslöja var galan ska äga rum.

– Vi är igång från och med den 18 april. Vi har våra egna plan som vi kommer att använda för att flyga in fighters till den privata ön, avslutar presidenten.

Enligt ESPN kommer de som tävlar på ön inte veta var de ska förrän de är framme.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara