Dana White visar upp första bilden från “UFC Fight Island”

✔ Se bilden från ön där "The Mauler" kommer att fightas

UFC kommer under nästa månad att hålla sina första galor på “Fight Island”, närmare bestämt Yas Island i Abu Dhabi. Detta med anledning av den rådande coronapandemin.

LÄS MER: Svenske stjärnan om UFC Fight Island: “Blev chockad”


Nu har Dana White för första gången delat med sig av en bild från ön. Bilden, som föreställer en oktagon på en strand, laddades upp på UFC-presidentens Instagram under gårdagen.

UFC Fight Island Dana White

Oktagonen på bilden kommer dock med all sannolikhet inte användas för matcher, då White tidigare meddelat att fighterna kommer att äga rum i en arena på ön.

Tre svenskar på UFC Fight Island

Det första av de fyra event som planerats på Fight Island går av stapeln redan den 12 juli. Detta i form av storgalan UFC 251: Usman vs. Burns.

Inte mindre än tre svenskar kommer också att tävla på Yas Island – det handlar först om mellanviktsstjärnan Jack “The Joker” Hermansson, som tar sig an den tidigare titelutmanaren Kelvin Gastelum den 18 juli.

LÄS MER: “The Mauler” om galna gymfighten – med Fabricio Werdum: “Jag vann”

Därefter får vi se MMA-legendaren Alexander “The Mauler” Gustafsson återvända från sin pension när han tar sig an Fabricio Werdum den 25 juli, och även när den svenska damstjärnan Pannie Kianzad möter Bethe Correia på samma kort.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...