Dana White’s Contender Series 9 – Fullständiga resultat

✅Två fighters får UFC-kontrakt✅Skandalomsusade Greg Hardy knockar sin motståndare på under en minut

Dana White’s Contender Series 9 (DWCS)  är över och nu när röken har lagt sig så står det klart att UFC har adderat två nya fighters för framtida galor. Inte helt oväntat så hade den skandalomsusade Greg Hardy en hel del ögon på sig när han gjorde sin MMA-debut framför ögonen på UFCs president Dana White. Hardy gjorde sig ett namn som en talangfull NFL-spelare men skapade rubriker av helt fel anledningar då han i mitten av 2014 dömdes för misshandel av sin exflickvän. UFCs kritiserades för att ge honom en chans men trots detta så tävlade han under DWCS 9 och knockade sin motståndare på nolltid.


 

Fyra avslut på fem matcher

DWCS kunde inte fått en bättre start då matchkortet innehöll en hel del spännande namn som bjöd på imponerande resultat. Hardy knockade sin motståndare Austen Lane på under en minut och fyra av kvällens fem matcher slutade i TKO-avslut.

I kvällens huvudmatch så visade Alonzo Menifield på nytt varför han hör hemma i UFC då han besegrade Dashawn Boatwright efter bara 8 sekunder. Både Hardy och Menifield fick i slutändan UFC-kontrakt och kommer i framtiden att tävla i oktagonen.

Dana White’s Contender Series 9 – Fullständiga resultat

  • Alonzo Menifield besegrar Dashawn Boatwright via TKO (slag) – Rond 1, 0:08
  • Chris Curtis besegrar Sean Lally TKO (spark, slag) – Rond 3, 1:37
  • Greg Hardy besegrar Austen Lane via TKO (slag) – Rond 1, 0:57
  • Montel Jackson besegrar Rico DiSciullo via TKO (slag) – Rond 3, 2:15
  • Kevin Holland besegrar Will Santiago via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)

 

Kategorier
Dana White’s Tuesday Night Contender SeriesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...