Daniel Cormier får roll i spinoff-serie av filmen “Warrior” med Tom Hardy

✔ "DC going to Hollywod baby!!" ✔ Regissören Gavin O'Connor berättar om Cormiers roll och vad serien handlar om

Den forne lätt tungvikts- och tungviktsmästaren Daniel Cormier är klar för en spännande roll i den uppkommande spinoff-serien av filmen “Warrior” där skådespelarna Tom Hardy och Joel Edgerton spelar två bröder som möter varandra i finalen av en MMA-turnering.

Cormier ansågs vara en av de bästa UFC-atleterna genom tiderna när han tävlade och han lyckades åstadkomma något som bara ett fåtal andra personer gjort. Han vann bältet i två olika divisioner och höll dem dessutom samtidigt. Det är en enorm bedrift och utöver det var han även en del av USA:s prestigefyllda olympiska brottningslag tidigare i sin karriär.

Sedan han valde att pensionera sig från sporten har han fått allt mer tid i TV-rutan och är nu en viktigt del av UFC:s kommentatorsteam och ses ofta kommentera de stora PPV-galorna. Efter att de överraskande nyheterna släppts gick Cormier ut på sin Twitter och tackade för allt stöd.

– DC på väg till Hollywood baby, skrev Cormier. Allt stöd som ni har gett mig har gjort möjligheter som dessa möjligt. Detta är förhoppningsvis bara början. Tack så mycket!


HETAST JUST NU


Daniel Cormier kommer spela en fighter som kämpar sig ur fattigdom!

I en intervju med regissören Gavin O’Connor berättade han mer om vad serien kommer handla om och vem Cormier kommer spela.

– Detta är showen, fyra karaktärer, två män, två kvinnor, de är alla fighters och kommer delta i Sparta (MMA-organisationen i filmen) och kommer i slutet möta varandra, sade O’Connor till Discussing Film.

– Själva DNA:t från filmen kommer vara där men det kommer vara större fokus på dramat utanför buren. Vad slåss de för? Ta sig ur fattigdom, hjälpa sin familj, jag vill ta upp aktuella saker som händer i vår värld och är viktiga att lyfta fram.

För närvarande är det bara Cormier som är klar för en roll i serien.

– Den enda personen som jag har klar är Cormier. Han kommer spela en snubbe som heter Bob. Han spelar “Bobby Watkins” som lever i Houston och slåss för att kämpa sig ur fattigdom för att hjälpa sin familj.

 

Kommer du kolla på serien?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Daniel CormierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...