Daniel Cormier: “Jag kan fortfarande ta Jon Jones” – Får svar direkt

✅Rivaliteten fortsätter ✅Vill du se en tredje match mellan Cormier och Jones?

Rivaliteten mellan lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier och den skandalomsusade före detta mästaren Jon “Bones” Jones fortsätter trots att det inte finns en match mellan dem så långt ögat kan nå. Jones är fortfarande den enda fighter att besegra Cormier men det hindrar inte “DC” från att uttala sig om en potentiell tredjematch. I ett samtal med MMA Fighting sade Cormier att han fortfarande tror han kan vinna över Jones, något som fick “Bones” att snabbt utmana honom.


Klockrent: Se Daniel Cormiers lysa upp som ett barn på julaftonJon Jones till Daniel Cormier: “Come get me baby”

“I want to fight Jon Jones,” sade Cormier i ett separat samtal med MMAjunkie. “I do. I still feel I can win. I know that I’ve lost twice and last fight I got kicked in the head, but I feel like we were having a good fight, and I feel like every fight’s been good. I feel like if we fought a third time, it would be even better. I want to fight Jon Jones. That’ll never change.”

Efter att Jones fick se Cormier uttalanden så dröjde det inte lång tid innan han svarade “DC” med en utmaning:

“Come get me baby”


Trots en purfärsk utmaning till den regerande mästaren i en division som han brukade dominera så kan en match vara långt bort för Jones. Den före detta mästaren kom att besegra Cormier via domslut i början av 2015 men blev sedan av med sitt bälte efter sin inblandning i en smitningsolycka.

Jones kom sedan att vinna interimbältet genom att besegra Ovince Saint-Preux men blev även av med det bältet efter att ha testat positivt för otillåtna substanser i samband med en inplanerad titelmatch mot Cormier under UFC 200.

I juli 2017 kom Cormier och Jones äntligen att mötas på nytt men trots att Jones vann via imponerande KO så kom vinsten att ogiltigförklaras efter att Jones testat positivt – igen.

Just nu inväntar Jones sitt straff medan Cormier förbereder sig inför en titelmatch i tungviktsklassen mot Stipe Miocic. “DC” har varit öppen med sina intentioner att pensionera sig inom kort men lämnar ändå dörren öppen för Jones. Frågan är bara om Jones straff kommer att vara inom tidsramen för Cormiers karriär?

 

Vill du se en tredje match?

 

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara