Daniel Cormier till Jon Jones: “Du grät när du testade positivt för steroider”

Jon Jones tar ofta upp faktumet att Daniel Cormier grät efter förlusten på UFC 182. Men senast var det "Bones" själv som fällde tårar av en helt annan anledning, något som "DC" tog upp när de två intervjuades inför helgens returmatch...

Det drar ihop sig inför helgens UFC 214: Cormier vs. Jones 2, där vi får se det efterlängtade returmötet mellan rivalerna Daniel Cormier och Jon Jones. Nyligen ställde de två tillsammans upp på en intervju med FOX Sports, där de svarade på frågor från Michael Bisping och Kenny Florian.

Och självklart tog det inte lång tid innan det hela började spåra ur…

Jones, som tidigare har besegrat Cormier via domslut, tog ännu en gång upp faktumet att “DC” grät efter förlusten på UFC 182 för över två år sedan. Men den här gången hade Cormier svar på tal – då han påminde “Bones” om vem av dem som senast fällde tårar på en presskonferens.

Jon Jones under en presskonferens i Las Vegas, där det offentliggjordes att han hade flaggats för en potentiell dopingöverträdelse av USADA. Foto: Ethan Miller/Getty Images

“I saw you crying too when you got tested positive for steroids,” sa Cormier med ett brett leende på läpparna.

ANNONS

Cormier syftade förstås på skandalen kring UFC 200 förra året, där deras returmöte egentligen skulle ha agerat huvudmatch innan Jones, bara dagar innan galan, flaggades för en potentiell dopingöverträdelse av US Anti-Doping Agency. Något som senare visade sig ha att göra med två otillåtna östrogenblockerare, som han ska ha fått i sig genom att ha tagit ett kontaminerat potensmedel.

Incidenten resulterade i en ettårig avstängning för Jones.

Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC 214

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...