Daniel Cormier KNOCKAR Stipe Miocic – vinner sitt andra UFC-bälte!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ "DC" skriver historia - är nu mästare i två divisioner SAMTIDIGT!

Alldeles nyss fick vi se den stora superfighten i tungvikt som toppade UFC 226: Miocic vs. Cormier i T-Mobile Arena i Las Vegas. Daniel Cormier återvände till tungvikten för att utmana mästaren Stipe Miocic – och lyckades skrälla med en brutal knockoutvinst.

Miocic inledde starkt och kontrollerade Cormier i klinch mot buren samt landade flera hårda slag. Men mot slutet av öppningsronden var det “DC” som träffade med en perfekt högerkrok som omedelbart knockade mästaren. Cormier hann även följa upp med ett per stenhårda slag på en liggande Miocic innan domaren hann emellan.

Cormier skrev därmed historia som den andra någonsin att hålla två UFC-bälten samtidigt. “DC” är nu mästare i både tungvikt och lätt tungvikt. Den första fightern att lyckas ta två titlar samtidigt var Conor McGregor, som höll bälten i fjädervikt och lättvikt på samma gång.

CHAMP CHAMP! 🏆🏆 #AndNew @dc_mma vann superfighten mot @stipemiocic via KNOCKOUT – är nu mästare i BÅDE tungvikt och lätt tungvikt! 🔥 Är ”DC” den bästa fightern någonsin? #UFC226

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt) on


RELATERAT: Daniel Cormier utmanar Brock Lesnar – börjar bråka i buren!


Resultat och statistik

Officiellt resultat: (C, LHW) Daniel Cormier besegrade (C) Stipe Miocic via KO (slag) i rond 1 (4:33).

Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...