Daniel Cormier utmanar Brock Lesnar – börjar bråka i buren!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Het konfrontation mellan stjärnorna - direkt efter Daniel Cormiers storvinst ✅ WWE:s Brock Lesnar ser ut att vara tillbaka för en ny titelmatch!

Direkt efter Daniel Cormiers stora titelvinst över tungviktsmästaren Stipe Miocic på UFC 226, riktade “DC” en kaxig utmaning till WWE-stjärnan och forne UFC-mästaren Brock Lesnar – som satt och kollade på superfighten cageside.

Lesnar stormade då in i buren – och knuffade till Cormier varpå ett hett tjafs uppstod.

Vi vet lika lite som er just nu, men det verkar alltså som att ryktena var sanna och att Lesnar nu kommer göra comeback till buren för att utmana om bältet.

Cormier, som nu är mästare i både lätt tungvikt och tungvikt på samma gång, ser därmed ut att stanna i tungvikt för närvarande och försvara sitt nyvunna bälte härnäst.

Mer om detta lär framkomma under presskonferensen efter galan, som drar igång inom kort.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara